Badtextiel

Kleding

Kraampakket

Miranda’s Borduurstudio

Copyright © Alle rechten voorbehouden. Ontwikkeld door Hanskez.

Bedrijfslogo's

Algemene voorwaarden

Alle door ons gemaakte logo’s, teksten  en borduurkaarten blijven eigendom  van Miranda’s Borduurstudio, deze zullen ook niet kosteloos worden verstrekt.

Heeft u naderhand nog een opdracht met hetzelfde logo, dan hoeft u geen digitaliseerkosten meer te betalen. Digitaliseerkosten zijn dus eenmalig.

Borduren op zelf aangeleverde artikelen is altijd op risico van diegene die dit aanlevert, als er iets mis gaat met het borduursel of als het kledingstuk beschadigd raakt dan zijn wij  daarvoor niet aansprakelijk.

Wij zijn niet aansprakelijk voor fouten die door diegene die bij ons een order geplaatst heeft aangeleverd zijn. Het beste is om tekst en/of logo via e-mail aan te bieden. Geborduurde artikelen kunnen niet geretourneerd worden omdat dit persoonlijke, speciaal voor u gemaakte producten zijn.

Als u het op prijs stelt dan kunnen wij voor u een proefborduursel maken, dit kan in overleg. Het proefborduursel is niet altijd kosteloos.

Alle klantgegevens worden uiteraard vertrouwelijk behandeld en niet voor andere doeleinden gebruikt.

Wij behouden ons het  recht voor om een bestelling te weigeren.

Indien  wij aansprakelijk zouden zijn voor directe schade, dan is die schade beperkt tot ten hoogste het bedrag van de geleverde opdracht, en slechts voor zover dit bedrag door ons is ontvangen. Voor indirecte schade zijn wij nooit aansprakelijk.

Met vriendelijke groet,

Miranda’s Borduurstudio